Γίνε χορηγός

Arid Zone Afforestation NPO - Γίνε χορηγός


Έλα μαζί μας στην προσπάθεια να διευρύνουμε το δίκτυο μαςΗ πρώτη καλύτερη στιγμή να φυτέψεις ένα δένδρο ήταν 25 χρόνια πριν,

η δεύτερη καλύτερη είναι ΤΩΡΑ.

AZA - Arid Zone AfforestationNPO αναζητά, χορηγούς, δωρητές, χρηματοδότες, εταιρείες, ομίλους, υποστηρικτές και εθελοντές να φέρει εις πέρας το όραμα ενός Πράσινου Πλανήτη.​​​​​

 • Donate
  Με την συνεισφορά σου μπορούμε να υλοποιήσουμε έργα αναδάσωσης εφαρμόζοντας το σύστημα φύτευσης SAFE TREE, σε ξηρές περιοχές και να την μετατρέψουμε σε πράσινες ζώνες.


 • Εθελοντής
  Στήριξε τη δυναμική ομάδα της ΑΖΑ εθελοντικά προσφέροντας στους τομείς γραμματεία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συλλογή χορηγιών, καμπάνια προβολής και στο πεδίο υλοποίησης, των έργων!


 • Χρηματοδότησε ένα έργο αναδάσωσης
  Στα πλαίσια της ΕΚΕ-Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης χρηματοδότησε ένα έργο αναδάσωσης στην ιδιαίτερη πατρίδα σου, στη χώρα σου ή οπουδήποτε ανά τον πλανήτη.


 • Συνεργάσου μαζί μας
  Είσαι μέρος μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ή ενός ιδρύματος που μάχονται για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος ή της Υπερθέρμανσης του πλανήτη? Επικοινώνησε μαζί μας για την υλοποίηση από κοινού ενός έργου αναδάσωσης στην περιοχή σου.

​​​​​​​​​​​​​​

 • Οργάνωσε μια καμπάνια
  Οργάνωσε μια καμπάνια υπέρ της ΑΖΑ, για την καταπολέμηση της ερημοποίησης και της υπερθέρμανσης, με τη συμβολή φίλων, οικογένειας και συναδέλφων. Αν ο εργοδότης σου οργανώνει μια καμπάνια στο χώρο εργασίας, πρότεινε την ΑΖΑ ως υποψήφιο αποδέκτη των συνεισφορών.


Για οποιαδήποτε ερώτηση ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email: aridzoneafforestation@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα δια μέσου φόρμας.


Γίνε χορηγός σε ένα από τα έργα της ΑΖΑ ανά τον πλανήτη αποδεικνύοντας την κοινωνική σου υπευθυνότητα.


Ευχαριστούμε για την Υποστήριξη!Επικοινωνηστε Μαζι Μας

 • Ιερά Οδός 294, 12243 Αιγάλεω Αττική Ελλάδα
 • Tel.:+30 2104251030